vrijdag 7 april 2017

Blog van Leo

Blog van Leo.

Gymmen

We gingen gymmen en het was leuk. We deden slagbal. We moesten eerst over stokken springen, daarna onder een mat kruipen. Dan een ronde blijven hangen aan ringen. Het was zwaar, maar ik heb het gehaald. Toen moest je over een kast klimmen, dat was makkelijk. Als laatst een eind sprinten en dan heb je de finish gehaald. Het is me gelukt!

Schoolvoetbal

Na school hadden een paar kinderen uit groep 5 en 6 schoolvoetbaltraining. Ook andere scholen kwamen trainen. Toen we daar waren werden we in groepjes verdeeld. Ze hadden daar verschillende onderdelen/oefeningen. Maar helaas was er niet genoeg tijd om alle alle spellen doen. Een van die onderdelen was partijtjes. Daarvoor moesten we goed samen kunnen spelen. Ik vond het heel erg leuk.

Proefjes

We deden verschillende proefjes. Bij die proefjes moesten we in tweetallen dingen tegelijk in onze mond stoppen en dan proeven en raden wat je in je mond had. We moesten een stuk appel in ons mond fijn kauwen en daarna appelmoes in ons mond doen en kijken of je het verschil proefde. Ook kregen we een boekje waar we dingen in moesten schrijven met een maatje. Bijvoorbeeld wat twee goede combinaties zijn of wat je eerder zou willen proeven. Na die proefjes was de school uit.


 

Afbeeldingsresultaat voor citroen fruit

0 reacties:

Een reactie posten