dinsdag 30 mei 2017

                                                                              Afbeeldingsresultaat voor zwembad merwestein


 Mijn weekend....................

Zaterdag was ik wezen zwemmen. Het was heel leuk en we hebben heel veel leuke dingen gedaan zoal de glijbaan de overstroming de duik plank en de golfen van de normalen zwembad. Er was ook een zwembad buiten die is echt heel lekker koud. En ik was met mijn neef en kleine neefje naar de kinderzwembad gegaan want hij wou dat heel graag maar ik en mijn neef niet maar we besloten  om toch te gaan eerst vonden we het saai maar toen werd het leuker. We waren ook in de bubbelbad geweest het was lekker warm en daarna hebben we nog gevolleybald. En daarna hadden we gezonnen we waren ook een beetje bruiner geworden.
Groetjes Diegobarbcuen en zwemmen...........


paar dagen terug had ik gezwommen in mijn tuin met mijn broers. Het was heel leuk we deden watergevecht en we hadden water pistolen. Op het eind gingen ik en mijn broertje met onze vliegers het was heel leuk na het vliegeren hadden we ook spelletjes gedaan. We hadden ook gebarbecued en na het eten mochten we ook nog ijsjes eten en smors dat zijn marshmallow met koekjes en chocola het was heel lekker. groetjes Diego.


0 reacties:

Een reactie posten