donderdag 28 september 2017

opening kinderboekenweek

opening kinderboekenweek

Hoi
 Het kinderboekenweek thema van dit jaar is griezel. Het is spannend en griezelig en ik ben nieuwsgierig naar de grote opening.

Afbeeldingsresultaat voor kinderboekenweek 2017
en naar de lol van alles ik hoop dat het te gek wordt.

DURF TE LEZEN 
Bij de kinderboekenweek lees je veel.  Elke kinderboekenweek is er een kinderen voor kinderen lied. Elk jaar gaat het over een thema. Dit jaar is het thema gruwelijk eng, lekker griezelig. Alsnog ik hou niet van griezelig maar als het over kinderboeken gaat dan zeg ik:'laat maar'. Hahaha ik ben benieuwd naar de opening en het lezen in een griezel thema. Ik wordt niet blij van horror. Marcus weet dat ook Ik vind lezen best leuk dus ik kan bijna niet wachten. Marcus is mijn beste vriend. Ik ga mischien met hem naar griezelavond. Als je iemand bang maakt is dat lachen joh maar als jij bang wordt gemaakt dat is nou weer niet leuk.

Anas
0 reacties:

Een reactie posten