zondag 5 november 2017

oefenen podium

       podium oefenen 


We hebben 9 dagen geoefend en 2 november 2017 is het zo ver we hebben nog een keer goed geoefend en het lied daar moeten we nog aan werken maar daar hebben we geen tijd meer voor we moeten straks op het podium.Ik ben nog een beetje zenuwachtig en ik denk alle andere kinderen ook. Ik ben de verteller 2 Andy is verteller 1. en samen vertellen we over het verhaal. Dit is de voorkant van het boek.Ik heb er zo zin in maar toch een beetje zenuwachtig. Ik ga een beetje vertellen waar het verhaal over gaat. Het gaat over een jongen die heet Mick die mango 's plukt in de tuin van de keizer. En dat mag niet. En de twee soldaten grijpen Mick vast. ALS jullie verder willen lezen KOOP HET BOEK DAN!!! . En verder ging het goed
Valerio
 Afbeeldingsresultaat voor koken voor de keizer

0 reacties:

Een reactie posten