woensdag 21 juni 2017

Blog van Leo


Werkstukken

 Een paar weken geleden zijn we begonnen met de werkstukken. Je moest een land uitkiezen en daar een werkstuk over maken.Ik vindt het wel soms moeilijk om informatie op te zoeken, maar het gaat wel. Ik vind het leuk, en ik ben al best ver. Het gene wat ik er leuk aan vind is dat ik steeds meer over mijn land weet, namelijk Kroatië. Als je klaar bent met het werkstuk dan moet je op presentaties het werkstuk over schrijven.Afbeeldingsresultaat voor werkstuk over landen

Vlijtig liesje

Een paar weken geleden begonnen we met vlijtig liesje. Je krijgt een boekje en daar moet je dingen in schijven van je plantje die je hebt gekregen. Ik had een beetje pech, want mijn plantje wou niet echt groeien, dus kreeg ik en nieuw plantje, en gelukkig wou die wel groeien. We kregen een opdracht die niet heel leuk was, maar toen ik hoorde dat als je die opdracht maakt dat je plant dan bloemetjes krijg wou ik het wel doen. een paar dagen later zag ik een knopje ik was toe best blij, maar het duurt wel lang voordat je plant bloemetjes krijgt, dus je moet er wel geduld voor hebben, maar dat maakt niet niet uit. Ik vind het als nog leuk.   Leo
Afbeeldingsresultaat voor vlijtig liesje wit


0 reacties:

Een reactie posten