donderdag 15 juni 2017

de schoolreis is begonnen!


Afbeeldingsresultaat voor plaatjes van een schoolreis bus


                                            de  schoolreis is begonen!
we zaten in de klas en we dedden eerst een spel. bijvoorbeeld: 'ik ga op reis en ik neem mee mijn tandenborstel'. en toen zij mijn juf Linsey:'Nee, DAT Kan niet '.en toen kwam bus nummer 4  en daar gingen we  en omdat ik wagen ziek ben ik werd op de heen weg en op de terugweg ook  en toen we er
waren gingen we lasergamen en toen moesten we eerst één groepje van 6 makken .er was zoon grootte trampoline dat er wel 9 mensen op konden  en vooral op die gele trampo' s zijn voor kinderen die niet zoon sterke beenspieren hadden op die zwarte voor de kinderen die wel sterke been spieren  hebben en dan het klim bos in de middag  dat was pas  leuk je zat aan een klimriem
vast die aan een  kabel vast zat zodat je hangt als je valt en dat is niets om bang voor te zijn wat was dat cool.
  

0 reacties:

Een reactie posten