woensdag 21 juni 2017

boekentorens blog Milan

boekentorens
We kregen boeken van de bibliotheek en we  moesten ze heel veel lezen om eerste te worden. Elke week moest de juf optellen hoeveel bladzijdes we hebben gelezen. Sommige kinderen waren heel ver met lezen en sommigen waren heel sloom met lezen. Het ging best wel goed en toen de juf het liet zien waren we niet laatste maar we waren ena laatste geworden. Nu zorgen we ervoor dat we iets beter gaan worden maar dat gaat  wel goed komen. Er waren ook kinderen bij die al een boek uit hadden en sommige hadden al tot de 100 gelezen. Ik weet niet zeker als we eerste gaan worden. Volgens mij gaat het wel goed komen want iedereen leest zo goed en zo veel bladzijdes maar we hebben wel weinig kinderen in onze klas dus volgens mij kunnen we wel derde worden. Ik hoop het maar eigenlijk ben ik best blij op onze klas. We lezen super super goed.   Milan 
Afbeeldingsresultaat voor boekentorens van boeken

0 reacties:

Een reactie posten