vrijdag 16 juni 2017

schoolreis tigo

schoolreis 

 We gingen op schoolreis zo als het ook in de titel staat. Het was super super leuk. We gingen naar Duinoord. Het was een klimbos en we mochten in de middag in het klimbos. Er waren natuurlijk ook andere speeltoestellen. Het was heel leuk je kon uit verschillenden banen kiezen. Ik heb banen 1,2 en 3 gedaan 3 was het moeilijkst,  maar wel leuk. 2 was iets makkelijker maar wel leuk 1 was heel makkelijk maar super leuk. Je had ook een gps tocht maar die had ik niet gemaakt. Maar een paar kinderen uit mij klas wel ze zijden dat hij het niet zo goed doet  en dat je de bordjes niet kon vinden. Maar het was wel leuk. Ik vond dit schoolreisje ook wel leuk maar ik vind een pretpark leuker, maar ik zal er wel nog een keer naar toe willen. We gingen ook in een klimkooi dat was echt leuk. En we konden ook gratis dingen pakken zoals eten we konden snoep pakken en frietjes dat was super lekker. Als ik het een cijfer moest geven dan was dat zeker weten een acht ik zeg ook ga er zeker een keer naar toe en beleef het dan zelf.

 

                                                 The end           0 reacties:

Een reactie posten